Сьогодні, 16 червня після багатогодинних пошуків рятувальники виявили тіло молодого чоловіка. Що стало причиною смерті, правоохоронці поки що не кажуть. Почалося розслідування обставин загибелі російського спортсмена. 17-річний Артемій Хасанкаев відійшов від туристичної групи з палицями і живим його більше не бачили, повідомляє Сьогодні.

Група спортсменів з Мурманська, які приїхали в анексований Крим на збори, вранці 15 червня вийшла на пробіжку у районі селища Рибаче недалеко від Алушти. 17-річний Артемій Хасаенков зійшов з туристичної стежки і не повернувся в табір. При собі у нього були тільки лижні палиці.

На пошуки молодої людини вирушили кінологи та активісти загону "Ліза Алерт". З настанням темряви пошуки припинилися, сьогодні вранці їх відновили. Рятувальники знайшли Хасаенкова вже мертвим.

Артемій входив у юнацьку збірну Росії з біатлону, на початку року брав участь у чемпіонаті світу серед юніорів в Словаччині і зайняв там 14-е місце в індивідуальній гонці. В юнацькому рейтингу Союзу біатлоністів Росії за підсумками минулого сезону Хасанкаев займав третю позицію.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Були залучені кінологи. У неділю, 16 червня, з'явилася інформація, що Хасанкаева вдалося знайти. До прибуття рятувальників він був мертвий. Що стало причиною загибелі молодого спортсмена, не повідомляється.

Як відомо, Хасанкаев входив до складу юнацької збірної Росії. Брав участь в чемпіонаті світу серед юніорів-2019 в Осрблі (Словаччина) і зайняв чотирнадцяте місце в індивідуальній гонці. В юнацькому рейтингу Союзу біатлоністів Росії в минулому сезоні Хасанкаев посів третю сходинку.

Нагадаємо, що у моторошній ДТП загинула легендарна українська спортсменка: захоплювалися тисячі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися мотоцикл Honda і автомобіль Nissan.