День батька в Україні: знамениті татусі замилували мережу ніжними фото, сповненими любові

Сьогодні, 16 червня, в Україні відзначають День батька. Тато – це та людина, яка завжди допоможе в складній ситуації, і потайки від мами дозволить з'їсти більше солодкого та довше посидіти за комп'ютером. Обійми батька завжди теплі, а слова добрі та щирі.

У моторошній ДТП загинула легендарна українська спортсменка: захоплювалися тисячі

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Львові у ДТП загинула відома у минулому гімнастка Любов Рассихіна – дружина екс-тренера футбольного клубу "Карпати" Бориса Рассихіна.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook спортивний журналіст, керівник пресслужби ФК "Карпати" Юрій Назаркевич. За словами Назаркевича, смерть настала миттєво.

Копи назвали причину нічного вибуху в центрі Києва: "Могло бути інакше"

Столична поліція озвучила ймовірну причину нічного вибуху в центрі Києва – на вулиці Тургенєвській.

Відповідний коментар оприлюднений на офіційному сайті Головного управління Національної поліції у Києві. Наголошується, що вибух прогримів, ймовірно, внаслідок витоку газу в одному з гаражів.

Прощавай, легендо: не стало зірки гурту "Машина времени"

Помер барабанщик групи «Машина Часу» Сергій Остроумов. Про це лідер музичного колективу Андрій Макаревич написав на своїй сторінці в Facebook. Остроумов був сесійним учасником «Машини Часу» і постійним барабанщиком в сайд-проекті групи «Оркестр креольського танго».

Українцям повністю перерахують виплати: як зміниться мінімалка, пенсії і зарплата

В Україні з 1 липня підвищать прожитковий мінімум для всіх вікових категорій.

Будуть підвищені субсидії, мінімальні пенсії, аліменти, виплати солдатам-строковикам і навіть деякі штрафи та податкові пільги.