Нарешті добра новина, хоча дещо і завчасна, про погоду на найближчий час. Українцям повідомили, коли чекати на зниження "пекельної" літньої температуру повітря, інформує Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Синоптик Наталка Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко у мережі сповістила прогноз погоди на найближчий час.

"Одразу почну із прогнозу, який сама не дуже люблю давати, бо надто завчасний, але сама ж його зараз і потребую", - пише пані Наталка.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За її прогнозом сьогодні, 18 червня, в Україні очікується +29 +34 градуси тепла, а на Заході країни +25 +29 градусів.

"Локальні дощі з грозами завтра, у вівторок, можливі на південному заході Україні, а також вздовж смуги Вінниччина-Черкащина-Полтавщина до Сумщини", – пояснила синоптик.

Вона додала, що є вірогідність злив. При цьому дощі можуть миттєво переходити у сильну зливу. У Києві очікується близько +30 градусів, там імовірність дощу є незначною.

"У столиці, за попередніми прогнозами, послаблення спеки, відчутне, передбачається 25 червня", - пише Наталка Діденко.

Також вона акцентує увагу на тому, що на решті території України 18 червня – суха погода.

А що ж зі спекою? За словами синоптика, "пекельна" температура повітря в Україні має знизитися аж з 25 червня. Вона впаде десь до +23 +29 градусів. Південь протримається найдовше.

Прогноз Наталки Діденко

Нагадаємо погоду на липень: стихія зіпсує українцям настрій і відпустку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Одеській області випав величезний град. Очевидці незвичайного явища поділилися фотографіями.

"Знай.ua" також писав про те, що примхлива стихія змусить українців сидіти вдома.