В Україні зводять першу бетонну дорогу. Будівництво триває на території Полтавщини вже кілька місяців. Сьогодні служба автомобільних доріг у Полтавській області опублікувала в мережі відеокадри цього будівництва з висоти пташиного польоту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На території Полтавської області триває будівництво автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Решетилівка. Там укладають цементобетонне покриття. Товщина дорожнього одягу бетонки разом із ущільненим та стабілізованим ґрунтом становить майже 1,5 метри.

Наразі роботи тривають у селі Свічкареве Кобеляцького району. Тут звели вже обидва проїзди бетонної дороги. Це буде поки що єдина в Україні сучасна автодорога з цементобетонним покриттям, а ще із транспортною розв’язкою у двох рівнях, шляхопроводом через залізницю та обходами населених пунктів.

Свічкареве

В с.Свічкареве Кобеляцького району збудовані обидва проїзди бетонки Н-31 #Дніпро_Решетилівка. По лівій стороні виконуються заходи із догляду за укладеним матеріалом, проїзд транспорту поки що тут заборонений. По правій - здійснюється рух транспорту. Загалом роботи з реконструкції ведуться на ділянці протяжністю майже 15 км по обох проїздах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Служба автомобільних доріг у Полтавській області - офіційна сторінка op Maandag 17 juni 2019

До теперішнього часу цю автодорогу жодного разу масштабно ніхто не ремонтував від далеких 60-х років минулого століття, коли її збудували.

Нагадаємо, що влітку на українських водіїв чекає оновлення ПДР: їздити будемо вночі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", дніпрян маринують у пекельних пробках. Багато жителів Дніпра не очікували потрапити в пробку і це застало їх буквально зненацька. Причиною незручностей стали ремонтні роботи, які зараз проводять на мосту.

"Знай.ua" також писав про те, що Київ завмер у гігантських заторах: як об'їхати. Столиця потопає в заторах.