Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні і Києві в липні 2019 року.

У липні 2019 погода в Україні буде спекотною. Синоптики дали прогноз, згідно з яким деяких регіонах країни температура буде ще більш високою, ніж у червні.

Незважаючи на те, що на початку липня країну накриють дощі і невелике похолодання настане (+19...+23), місяць буде дуже спекотним. За словами метеорологів, сильна спека повернеться вже з 6-7 числа. Температура підскочить до +27...+32 та протримаються такі показники приблизно до середини місяця.

Народний синоптик Леонід Горбань запевняє, що з 17 липня трохи похолодає (+19...+24), прийдуть дощі і посвіжішає. Правда, каже фахівець, приблизно з 22 числа стовпчики термометрів знову підскочать до +34 градусів. Така аномальна спека протримається аж до початку серпня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

При цьому всьому, значних опадів чекати українцям не варто. Невеликі опади не зможуть особливо вплинути на спеку. Тому, синоптики радять денну липневу спеку проводити десь біля води, адже +34 перенести важко навіть в тіні, особливо літнім людям. Тим, хто не планує відпустку на липень, а проведе місяць у офісі, то краще працювати "в обнімку" з кондиціонером.

Нагадаємо, Львів охопила аномальна спека.

Як раніше повідомляв Знай.uа в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також Знай.uа писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців.