Амерканский музикант українського походження Влад Дебрянський заявив про те, що МАУ - найгірші авіалінії, якими він літав. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Влад Дебрянський з дружиною Оленою

Влад Дебрянський - уродженець українського міста Калуш Івано-Франківської області, інженер ядерної зброї, який потрапив на безкоштовне навчання в США і там кардинально змінив життя, присвятивши її музиці. Він працює в стилі "джаз", "блюз", "рок", "класика". Переживши чимало поневірянь, він зробив шалений ривок у музичній кар'єрі: 4 рази номінувався на Греммі, працював з гучними іменами музичної індустрії США і став одним з основних гітаристів джазу Америки.

Він поділився своєю думкою про МАУ:

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сьогодні приїхав у Київ для відльоту в Торонто (Канада).
При реєстрації я мав одну сумку, комп'ютер і свою гітару.
Сумка в багажі. Комп'ютер зі мною, а ось гітару не дозволяють з собою брати. Кажуть, треба платити 4000 грн. Я кажу, що прилетів МАУ з Торонто з цієї ж гітарою, і ніхто мені не казав про такі тарифи. На що відповіли, що у них такі правила - інакше не пускають на літак. Я подзвонив на гарячу лінію. Чоловік Святослав перевірив і сказав мені, що потрібно сплатити біля виходу на літак 15 євро. Я погодився. Сідаю на літак. Мене не пускають, кажуть, що з гітарою не пускають, або якщо я заплачу. Я кажу, так от картка на 15 євро. Відмовляються і кажуть втрачаю квиток і не пускають на літак. Внаслідок, я кажу, що заплачу, і тоді з моєї картки беруть 4496 грн. Я кажу чому не 4000? Відповідь - "це ж на реєстрації, а при виході дорожче". І пустили на борт. Ось такі МАУ. Я літаю постійно, з гітарою, жодного разу такого жорсткого ставлення не було, а "бабла" МАУ я бачу не вистачає, особливо моїх екстра 4496 грн. Ніколи в житті МАУ і F*ck You! А special message власникам МАУ (Mr. Kolomoisky?) - F*CK YOU a-h*les!".

Чому МАУ (Міжнародні Авіалінії України) найгірша авіакомпанія якою я літав. Сьогодні приїхав до Києва до відльоту то...

Geplaatst door Vlad De Briansky op Maandag 3 juni 2019

В коментарях йому стали відповідати й інші українці:

"Співчуваю, і вітаю в клубі “гори в пеклі, чи «МАУ, дякую, що живий»", "Кожен раз літаю з гітарою, кожен раз виникають питання", "Абсолютно та ж сама історія. Сервіс в МАУ огидний.", "Єдине, що ви отримуєте в МАУ-це вода. В інших авіакомпаніях годують кава, чай."

Нагадаємо, в МАУ розгорівся скандал з українськими спортсменками.

Раніше Знай.ua повідомляв, аеропорту "Бориспіль" паніка, десятки пасажирів YanAir не можуть вилетіти.

Також Знай.ua писав, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.