Батько жорстоко вбитої активістки херсонської Віктор Гандзюк звернувся до президента України Володимиру Зеленському. Він попросив президента про конфіденційної зустрічі з ним і активістами руху "Хто замовив Катя Гандзюк?".

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Відповідний лист до глави держави він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook зі словами: "Прошу максимально поширити цей пост, щоб Президент точно прочитав його".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Про справу моєї доньки Катерини Гандзюк немає необхідності розповідати. Вже більше 10 місяців говорять про неї в Україні і у всьому світі. Вже більше, як десять місяців триває слідство і паралельно — пошук справедливості заради покарання всіх винних і причетних до саботажу розслідування", - написав батько активістки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лист до Володимира Зеленського. Прошу максимально поширити цей пост, щоб Президент точно прочитав його. Про справу...

Geplaatst door Віктор Гандзюк op Woensdag 19 juni 2019

За менш, ніж за добу постом поділилося понад 800 осіб і Володимир Зеленський теж прочитав це звернення. Він залишив коментар під постом Віктора:
"Добрий день. Давайте зустрінемося в АП. З вами зв'яжеться Марія".

Віктор подякував і відповів, що буде чекати дзвінка.

Прокоментували звернення Зеленського та інші українці:

"Вперше в житті в країні Президент чоловік, який бачить, чує, розмовляє людською мовою, а не політичними гаслами. Дай, Боже, здоров'я і сили духу витримати все це.", "Дуже сподіваюся, що ця зустріч відбудеться і зрушить справу з мертвої точки."

Нагадаємо, батько убитої активістки Катерини Гандзюк не стримав емоцій і жорстко висловився про суд над вбивцями.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Гройсмана розказали про вбивцю Гандзюк: "Зневажає всі норми моралі".

Також Знай.ua писав, виконавці вбивства Каті Гандзюк почули вирок суду