Недавнє вбивство одинадцятирічної Даші Лук'яненко під Одесою приголомшило всю Україну. Основним мотивом вбивства поліція вважає сексуальний. Наразі триває досудове слідство та експертиза знайденого тіла. Про це заявив голова Національної поліції Сергій Князєв.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голова Національної поліції України Сергій Князєв озвучив основну версію вбивства одинадцятирічної Даші Лук'яненко. За думкою слідства, воно було вчинено на сексуальному ґрунті. Трагедія сталася днями в селі Іванівка на Одещині.

Даша Лук'яненко

"Основною версією, яку розглядає слідство, це вбивство на сексуальному ґрунті", - сказав очільник Національно поліції.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За словами Сергія Князєва, до пошуків дівчинки були задіяні близько 500 працівників Національної поліції, 400 працівників Національної гвардії та 100 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також низка кінологічних підрозділів.

Нагадаємо, що поліція підозрює 22-річного місцевого жителя, який не навчається і не працює. У своїх перших свідченнях він сказав, що душив дівчинку в коридорі, після чого роздів, але нібито нічого не зробив. Потім кинув тіло в яму, а речі спалив.

Нагадаємо, що в Одеській області у вигрібній ямі знайшли труп немовляти.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", убивство Даші Лук'яненко під Одесою: "Душив, а потім роздягнув", - зізнання нелюда приголомшило Україну.

"Знай.ua" також писав про те, що водій маршрутки, який побив літню жінку-інваліда, що хотіла скористатися своїм правом на пільговий проїзд, отримав покарання.