Дуже часто ми бачимо на вулицях міст різноманітних фріків, які привертають нашу увагу зовнішністю, образом або неординарною поведінкою. Жителі Харкова стали свідками не менш дивного явища на вулицях міста.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Харків, Площа Свободи
Харків, Площа Свободи
velorally.ua

У мережі з'явилося відео того, як одна дівчина в червоному вбранні намагається виконати тверк, а друга - фільмує це все на камеру. Емоції хлопців, що знімали це лилися через край. Відео з'явилося в одній з популярних спільнот Харкова в соціальних мережах Facebook і Instagram.

"Ну, хоч хтось знімає нормальні влоги" - повідомляється в підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ну хоть кто-то снимает нормальные влоги 🍑

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 20 juni 2019

Коментарі розірвалися від сміху українців, так як рухи дівчини дуже невмілі:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ну, у вересні новий айфон виходить", "У неї запор і вона какашку видавлює?", "Як ця хвороба називається?", "Жарко, провітрює", "Це повний п*здець", "На недотверк схоже", "Куди скидати гроші на лікування?", "Тверк по-харьківськи", "Деградація нації,культурний рівень країни", "Не можеш ср*ти - не муч д*пу", "Треба мити, а не провітрювати", "Профурсетки інстаграмні", "Жах, навіщо так ганьбитися і себе не поважати?", "Люди діляться на два типи: 1.удосконалюються інтелектуально. 2. Трясуть задом"

Нагадуємо, що незабаром у Харкові з'являться кілька нових станцій метро, для будівництва яких будуть змушені знести деякі житлові будинки.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, у Харкові розгорівся скандал щодо повернення проспекту Григоренка назви на честь радянського маршала Жукова.

Також портал “Знай.ua” розповідав про те, що поліцейські провели обшуки у активістів, причетних до знесення харківського пам'ятника’пам'ятника Жукову.