У Академії Національної гвардії у Харкові готують майбутніх захисників і патріотів нашої держави. Але з якогось дива на вечірці, влаштованій після 4-х років навчання випускниками Академії , лунав російський пропагандистський музичний хіт "Офіцери росіяни" Олега Газманова. Під цю пісню молоді лейтенанти танцювали зі своїми близькими.

Відповідне відео виклала у себе в Instagram дружина одного з випускників, повідомляє на своєму YouTube-каналі відомий громадський активіст, один з колишніх керівників "Правого сектору" Сергій Стерненко.

Автор відео із сарказмом коментує побачене: "Справжній захисник України - стройовим кроком мужньо вийшов і бухнув".

За його словами, мова про військову частину 3005 (м. Харків, вул. Володарського, 22).

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Стерненко наводить, як саме відео так і інші подробиці святкування, а також особисті дані тих, про кого йдеться.

"І якщо ось ці випускники і зокрема офіцер Лавриненко, то від кого вони захищатимуть українців. Це люди, які дають присягу на вірність народу україни", - цікавиться блогер.

"Ну це звісно, якщо Аваков не хоче, щоб у нацгвардії служили офіцери-росіяни", - додає Стерненко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, пiд Днiпром ЗСУ показали потужний аргумент Путiну: оце сила, - вiдео.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зєленський зробив гучну заяву про діалозі з сепаратистами.

Також Знай.ua писав, що поранених українських героїв відновлюватимуть по-американськи: відкрили унікальний центр реабілітації, як у Каліфорнії.