Бабуся 5-річного Кирила Тлявова, у вбивстві якого підозрюють двох вже екс-співробітників поліції, заявила, що Державне бюро розслідувань не реагує на її запити щодо ходу розслідування. Родина у відчаї звернулась до президента України Володимира Зеленського з проханням забезпечити належне розслідування справи. Наразі люди не задоволені діями слідчих.

Сьогодні під час прес-конференції 26 червня бабуся хлопчика Олександра Тлявова заявила, що ДБР не відповідає на її запити щодо затриманих. У справі, як вважає родина, мають бути притягнуті більше людей.

"У мене неоднозначне ставлення до розслідування. Я їм постійно дзвоню, але ніякої реакції на мої дзвінки, щоб мене прийняли в ДБР. Вони посилаються, що я їм заважаю. Один раз я туди попала. Слідчий мені сказав: "А вам буде легше, щоб вони усі четверо сиділи?". ДБР на мої звернення не реагує. Вони мене за плечі відганяють, щоб я була відсутня при жодному експерименті", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Адвокат родини Андрій Левковець зазначає, що ДБР ігнорує 15 клопотань про проведення тих чи інших слідчих дій про повідомлення підозри та допитів.

"Ми звертаємось до президента України з проханням і вимогою забезпечити дотримання Конституційних прав сім’ї Тлявових щодо справедливого суду та розслідування. Ми не просимо президента тиснути на правоохоронні органи, проте ми просимо забезпечити належне функціонування системи", - сказав адвокат.

Як повідомлялося, 31 травня Переяслав-Хмельницький (Київська обл) сколихнула страшна новина. Маленького хлопчика відвезли до лікарні і як пізніше виявилось, з кульовим пораненням в голову. Це поранення стало фатальним для 5-річної дитини, за кілька діб Кирило помер, не приходячи до тями.

Основна версія слідства - дитину випадково поранили працівники поліції, які в нетверезому стані в неробочий час.

Нагадаємо, правоохоронці повністю розкрили хронологію подій в той день, коли смертельно поранили п'ятирічного Кирила.

Як повідомляв портал Знай.uа, убивство 5-річного Кирила: Дмитро Комаров потужно звернувся до Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, "Кирюшо, не вмирай!": близькі розповіли про останні хвилини застреленого копами хлопчика.