У столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17 ... + 23. Відбудеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня. Опадів при цьому не віщують - буде прохолодно, але сухо.

Зокрема, в п'ятницю, 28 червня, в столиці будуть грозові дощі, температура повітря буде удень +18 ... + 20 градусів, вночі +13 ... + 15 градусів.

У суботу, 29 червня, опади в столиці не очікуються, проте температура повітря не зміниться. Вдень буде +18 ... + 20 градусів, вночі +13 ... + 15 градусів. Така ж погода буде і по області, проте денна температура буде на пару градусів вище.

У неділю, 30 червня, температура повітря почнеться підніматися, дощів не буде. У Києві очікується +21 ... + 23 градуси тепла вдень і +10 ... + 12 градусів вночі. Хмарна і суха погода з такими ж температурними показниками буде і по області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напомним, народный синоптик поделился "адским" прогнозом.

Как сообщал Знай. ua, украинцев предупредили об адской аномалии, стихия устроит шоу.

Также Знай. ua писал, что безжалостное солнце заставит Украину полыхать адским огнем.