На Харківщині через негоду загинула людина, ще двоє отримали важкі травми.

У п'ятницю, 28 червня, на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В результаті події 48-річна жінка померла 27-річна дівчина і 28-річний чоловік отримали численні важкі ушкодження ... Вони доставлені в реанімаційне відділення в лікарні міста Харкова", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На місце події прибула слідчо-оперативна група Вовчанського відділу поліції області. За фактом надзвичайної ситуації інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Нагадаємо, у Києві після сильної зливи затопило популярний магазин

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одеській області сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Також Знай.ua писав, у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грози масово почали падати дерева, обриватися дахи з будівель і дроти зі стовпів.