Власник компанії-генпідрядника будівництва Кримського моста Аркадій Ротенберг визнав наявність критичної уразливості в конструкції споруди.

Про це він заявив в інтерв'ю Russia Today. Бізнесмен також зізнався, що він не архітектор і не має будівельного освіти, тому з-за наслідків від провалу проекту він не спав ночами.

"Ви правильно сказали, я не архітектор і без будівельного освіти. Але те, що може бути, якщо ми не побудуємо, я розумів. Я, чесно кажучи, погано спав ночами...", - сказав він.

Ротенберг також вперше розповів про кричущу уразливості мосту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я, чесно кажучи, про це ніколи не говорив. Особливо коли ми завозили ці арки — це, звичайно, була унікальна операція. Мав бути такий механізм, в якому б працювали всі шестерні одночасно. Якась із загальних зламалася — і все, мосту немає. Таких грандіозних проектів у нас, звичайно, не було", - заявив бізнесмен.

Він також висловився про те, чому саме йому президент Росії Володимир Путін доручив будівництво Кримського мосту.

"Вибір був невеликий, охочих не дуже багато, якщо чесно. Хтось боявся, хтось розумів, що вони зможуть це зробити, не побудувати... У багатьох були в Україні родичі. Я зважив всі наші можливості і сказав: "Якщо довірите нам, ми можемо взятися", - зізнався олігарх.

Нагадаємо, Богуцька розповіла, як Порошенко "ґвалтує" України.

Як повідомляв Знай.uа, Україна приготувала кримчанам "анонімний моніторинг": що це і як вплине на в'їзд.

Знай.uа писав, "Прийшла зі скаргою – отримала": як це – бути активісткою в Криму.