У Донецькій області чоловік напав на жінку та пограбував її. Правоохоронці оперативно затримали злочинця, однак у відділку поліції він вихопив зброю у поліцейських і наклав на себе руки.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у четвер, 27 червня, у Костянтинівці. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння напав на жінку, яка йшла вулицею. Спершу їй вдалося вирватися, але той наздогнав її та забрав сумку та прикраси.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Правоохоронці затримали злочинця й доправили до Костянтинівського відділення поліції. За фактом інциденту було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого).

Та підозрюваний, який перебував у службовому кабінеті, під час процесуальних дій, вихопив зброєю поліцейського та вистрелив у себе. За фактом події поліція розпочала службове розслідування.

На час його проведення начальник Костянтинівського відділення поліції та відповідальний від керівництва відсторонені від виконання службових обов’язків. На місці працюють співробітники Державного бюро розслідувань за сприянням керівництва поліції Донецької області. Усі обставини інцидент з'ясовуються.

Нагадаємо, дніпровських копів підозрюють у найстрашнішому: четверо на одного.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові схопили чорношкірого наркодилера: торгував смертю, про Африку можна забути.

Знай.uа писав, одеські копи "прийняли пологи": неймовірна історія народження немовляти прогриміла на усе місто.