"Влада" окупованого Криму знахабніла до краю. У кримчан відібрали кафедральний собор Святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги Кримської єпархії канонічної Православної церкви України.

Окупанти наклали лапу на головний храм ПЦУ в Криму – кафедральний собор. Стало відомо, що в будівлі собору, розташованому в Сімферополі також функціонує єпархіальне управління ПЦУ. Згідно з рішенням окупаційної адміністрації, будівля має бути передана в користування так званого "міністерства майна" Криму.

Крім того, суд постановив, що Кримська єпархія УПЦ (КП) повинна виплатити 12 тисяч рублів державного мита - це близько 5 тисяч гривень.

Раніше архієпископ Кримської єпархії Православної церкви України Климент заявляв, що від нього вимагають "звільнити приміщення" Кафедрального собору святих рівноапостольних Володимира і Ольги у Сімферополі у Сімферополі. Вимога пояснювали закінченням терміну дії договору з єпархією УПЦ (КП), яка перейшла в створену Православну церкву України.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Київський священик взяв приклад з Зеленського, українці регочуть: "Пішов Томос сполоснути", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.