Україну вже котрий тиждень не покидає нестерпна спека. Кожен рятується від неї, як може: хтось охолоджується в квартирі під кондиціонером, хтось ніжиться на пляжі, найвідчайдушніші купаються в міських фонтанах. Не гребують останнім варіантом навіть службовці церкви.

Аномальна спека
Аномальна спека

В популярних спільнотах Києва у соціальних сетя стало распространтся відео того, як батюшка ходить в оточенні фонтанів у центрі Києва, на Хрещатику.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Батюшці теж жарко. Довелося осінити себе хрестом і рішуче охолодити православні мудя!" - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Люди по-різному реагують на таку подію:

"Пішов томос сполоснути", "Щось мені здається, він фонтан з біде переплутав", "А що, гідранту можна, а священикові ні?", "Чого ржати? У чорній рясі з голови до п'ят в таку спеку... Не тільки в фонтан стрибнеш", "Тепер вода святая", "Він не в собі, дуже довго сьогодні стояв біля входу в МакДоналдс і щось бурмотів собі під ніс.", "Розумію і підтримую", "А нічо так біде. З розмахом.", "Хто тільки не купався в цих фонтанах", "Президентові можна, а чим священик гірше?" "Ну, священики теж люди. В принципі для цього він таким і зроблений.", "Освячує воду", "Сьогодні день священика може?" "Як народ купається у фонтанах, так нормально, а як людина в рясі - ой, все погано.", "Класно, напевно, йому там"

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.