Президент України Володимир Зеленський призначив керівником Державної прикордонної служби Сергія Дейнеко. Відповідний указ опубліковано на сайті АП.

"Призначити Дейнеко Сергія Васильовича головою Державної прикордонної служби України", - йдеться у оприлюдненому в п'ятницю указі №403/2019, датованому 13 червня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Дейнеко - полковник, який раніше був начальником Луганського прикордонного загону. У 2014 році за мужність, героїзм та вірність військовій присязі на російсько-українській війні отримав орден Богдана Хмельницького II ступеня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський призначив нового главу Нацгвардії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кошовий різко відповів на критику Зеленського, відео.

Також Знай.uа писав, на сайті президента України з'явилася електронна петиція, в якій громадяни просять заборонити і закрити всі гральні автомати на всій території країни.