У Києві евакуатор перевозив надзвичайно дивний транспортний засіб, який нагадує НЛО.

Евакуатор з "літаючою тарілкою" вже не вперше з'явився на вулицях української столиці. Цього разу його сфотографували перехожі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цей евакуатор, сфотографований на київських дорогах, відразу привертає увагою незвичайним вантажем. Тільки уявіть, на його платформі за кабіною розташований не автомобіль, а невідомий літаючий засіб – НЛО. Літаюча тарілка сріблястого кольору має скляний ковпак нагорі, під яким красується гуманоїд зеленого кольору. Звичайно, НЛО та гуманоїд бутафорські, проте все зроблено зі смаком.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що перший раз цю машину бачили ще в грудні 2018 року, а нинішньої весни її могли
споглядати відвідувачі найбільшого технічного фестивалю Old Car Land 2019, який проходив наприкінці травня на території Державного музею авіації.

Нагадаємо, що кияни розсекретили нахабну схему розводу на парковках: "Чотиризначні суми замість кількох гривень".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", обіцяне столичною владою будівництво двох нових станцій київської підземки на житловому масиві Виноградар триває вже майже пів року.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кличко показав столичну "гостинність" всій Україні: барикади та орли з перегаром, "не*уй шастати".