У ніч на 30 червня Харків здригнувся від прикрої дорожньо-транспортної пригоди. П'яний водій влаштував ДТП. В результаті постраждали чотири людини, зокрема двоє дітей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області. 29 червня о 23:25 на Бєлгородському шосе в Харкові автомобіль Toyota врізався у Volkswagen, який рухався попереду в попутному напрямку.

Прибулі на місце події слідчі попередньо встановили, що винуватець аварії рухався зі сторони вулиці Чкалова у напрямку вулиці Дерев'янко. В районі АЗС по вулиці Сокольницкой "японець" допустив зіткнення з Volkswagen.

В результаті прикрої автопригоди постраждали водій Toyota і три пасажири Volkswagen, серед яких двоє – діти 4 і 10 років. Всі постраждалі з травмами середнього ступеня тяжкості доставлені в лікарню.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми висновками слідства, водій Toyota перебував у стані алкогольного сп'яніння. Другий постраждалий водій був тверезий.

Запис про ДТП вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 за порушення правил безпеки дорожнього руху. Стаття передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, на вулиці Калиновій в Дніпрі сталася ДТП за участю Mitsubishi Lancer Х і Volkswagen Caddy. Аварія сталася приблизно в 23:00.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", увечері в понеділок, 10 червня, на Житомирській трасі при в'їзді в Київ зіткнулися три автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що машина служби таксі Uber потрапила у страшну ДТП у Києві. Аварія сталася в понеділок, 10 червня, приблизно о 04:00 на перехресті вулиць Жилянської та Льва Толстого.