В Україну прибувають військові кораблі НАТО. Вони заходять в порт Одеси для того, щоб взяти участь у міжнародних військових навчання під назвою Sea Breeze 2019.

Навчання розпочнуться вже в понеділок, 1 липня, повідомляє прес-центр Міністерства оборони України.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Одесу прибувають військово-транспортні літаки НАТО з особовим складом, технікою й обладнанням.
Вже прибув у місто американський військово-транспортний літак C-130J Hercules і британський A400 Atlas зі спорядженням і першими учасниками міжнародних навчань Sea Breeze 2019. На борту британського A400 Atlas прибув загін морського спецназу.

Зазначимо, що напередодні відкриття міжнародних навчань, командувач Військово-Морських Сил ЗС України адмірал Ігор Воронченко побував у польовому таборі його учасників. Разом з представниками штабу ВМС України і командуванням підрозділів, які візьмуть участь у навчаннях, він ознайомився з побутовими умовами морських піхотинців, організацією внутрішньої служби, перевірив готовність матеріально-технічної бази. Командувач оглянув польовий табір, віддав необхідні розпорядження щодо підготовки техніки, штатного озброєння й тилового забезпечення морських піхотинців.
Sea Breeze 2019 – це щорічні багатонаціональні навчання, які проводять з 1997-го. Окрім України, їхнім організатором виступає і США
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в порт Одеси направляється есмінець Військово-морських сил Сполучених Штатів USS Carney для участі в міжнародних військових навчаннях Sea Breeze 2019. Есмінець може виконувати різні завдання завдяки сильному і збалансованому озброєння.

Нагадаємо, у Росії НП, горить бойовий корабель Путіна: "По-перше, це красиво".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", корабель Путіна нахабно увірвався в українські води, армія напоготові.

Також Знай.ua" писав про те, що трагедія у Будапешті: в загибелі людей на судні знайшли "український слід".