Аварія сталася в районі села Носівка 30 червня. Волонтер Марина Шеремет загинула в ДТП у Чернігівській області. Про це у Facebook повідомляють її знайомі, пише Політека.

Про це пишуть знайомі волонтера в соцмережі. У машині також був чоловік Марини - Сергій. Він в реанімації з черепномозковою травмою, і пошкодженням руки.

Про результати більш детального обстеження поки не повідомляється. Вдалося стабілізувати його стан. Наразі вирішують питання про транспортування в Київ. Стало відомо, що тіло загиблої зараз в морзі.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Були в райвідділі, бачили машину. Версій поки немає, гальмівного шляху не було, вони на швидкості влетіли в кувет, і дерево. Машина в мотлох. Черговий сказав що Марина ніби вдарилась головою об бічне скло. Поліцію викликали проїжджаючі повз, скільки вони там були поки невідомо, як швидко Марина померла скаже тільки судмедекспертиза", - повідомила Калоєва Маргарита.

Українці приголомшені трагічною новиною залишають безліч коментарів під постами про загибель волонтерки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Який жах(((( не хочеться вірити у страшну реальність", "Світла Пам'ять… Співчуття рідним і близьким…", "Вона на це не заслуговує, врятувавши стільки життів … Чому мало так статися", "Господи Боже….. Сумно… Мить… і немає людини! Кращої людини…", "який Жах…", "який Жах….дуже шкода….ну як же так?", "Царство небесне і світла пам'ять", "Вічна пам'ять героїні! Земля пухом", - пишуть користувачі в мережі.

Нагадаємо, що у Кирилівці, на Запоріжжі сталося страшне ДТП. Жінка-водій легковика не впоралася з керуванням і на швидкості злетіла з дороги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на повороті в село Кизя Бродівського району сталася кривава ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що на в'їзді в Київ з боку Житомирської траси зіткнулися дві фури.