Липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів. Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що липень почнеться з прохолодної погоди, яка затягнеться ще з останніх чисел червня, пише 24.

"З 6-7 числа повернеться сильна спека до +27...+32 градусів, яка затягнеться мінімум на тиждень – до 17 липня", – сказав синоптик.

У другій половині місяця похолодання з дощами та грозами почнеться 18-20 липня. За прогнозом Горбаня, стовпчики термометрів опустяться до +19...+24 градусів, а вночі– до +14...+18 градусів. Однак, з 22 липня температура повітря знову підвищиться до +34...+35 градусів, і така аномальна спека протримається до кінця місяця.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Трохи прохолодніше в липні буде в західних областях. Там очікується від +27 до +30 градусів.

У загальному легеньких літніх дощів варто чекати українцям на початку місяця – 4 і 8 липня і в кінці – 27-28 числа.

Спека почне спадати лише з 10-12 серпня. Тоді температура повітря опуститься до +19...+22 градусів і нижче, почнуться часті дощі.

Нагадаємо, погода на липень змусить українців зненавидіти літо.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповіла, кому вдасться послухати жаб.

Також Знай. ua писав, що стихія приготувала українцям крижаний душ, кому пощастить.