В соцмережах оприлюднили відео масової бійки, що трапилась в Алушті. На проїжджу частину виїхав інвалід-візочник, перегородивши шлях одного з автомобілів.

Жінка, вийшла із автомобіля і накинулася на інваліда-колясочника в Криму за те, що той завадив проїхати. Спочатку вона закотила скандал, а потім і зовсім спробувала викинути чоловіка прямо на дорогу. Далі почалася вакханалія...

На допомогу інваліду поспішили очевидці: дівчина і перехожий з тростиною. Чоловік зробив зауваження хуліганці: "Ти що робиш? Це інвалід!"

Кримчанка досить значних розмірів відібрала в нього палицю і почала замахуватися. Вона такидогнала і примастила ціпком кульгаючого чоловіка. Осторонь не залишився водій припаркованої поруч "копійки", він одним ударом відправив у нокаут кульгавого дядька. Потерпілий при падінні з усієї сили вдарився головою об автомобіль і залишився лежати на землі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього почалася масова бійка. Близько 13 осіб влаштували розбір польотів просто посеред вулиці. По закінченні розборок, чоловікові з тростиною викликали швидку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"23 червня поточного року в ОМВД Росії по Алушті надійшло повідомлення про конфліктну ситуацію на одній з вулиць міста. На місце події негайно виїхали співробітники поліції, які припинили протиправні дії громадян. За результатами перевірки відносно одного з учасників конфлікту, жителя Алушти, 1982 року народження, співробітниками поліції було складено адміністративний протокол за статтею 6.1.1 КоАП РФ", – повідомили в прес-службі МВС по Республіці Крим.

Нагадаємо, моторошна загибель чотирьох дiтей пiд Одесою: згорiли живцем пiд п'яне хропiнна матерiв.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, у Києві кавказці порізали охоронця через рахунок у ресторані.

Також портал Знай.uа писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.