У найближчі два дні в Україні буде суха і комфортна погода, завдяки антициклону, який розжене дощові хмари. Але вже до вихідних вплив антициклону зменшиться й Україну чекає кілька дощових днів, прогнозуються грози. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У четвер, 4 липня, температурний режим буде схожим з попереднім днем. По всій країні буде сухо, мінлива хмарність. Дощів не прогнозують ніде.

А вже у п'ятницю, 5 липня, грозові дощові хмари вкриють більшу частину України. Разом з цим знизиться і температура повітря на 3-4 градуси. Без опадів буде лише в деяких регіонах центральної України та на південному сході. Але і там стане прохолодніше на пару градусів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У суботу, 6 липня, дощі та грози пройдуть на заході, півночі та сході України. Центр і південь країни буде безхмарним. Температурний режим збережеться на рівні двох попередніх днів.

У неділю, 7 липня, грози з дощами знову накриють майже всю Україну. Без опадів прогнозують лише погоду в Криму та в деяких регіонах сходу країни. Температура повітря буде досить комфортною. В середньому по всій країні – від +24 до +28.

Нагадаємо, погода на липень змусить українців зненавидіти літо.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповіла, кому вдасться послухати жаб.

Також Знай. ua писав, що стихія приготувала українцям крижаний душ, кому пощастить.