Пасажири постійно стикаються з різного роду проблемами, пов'язаних з сервісом МАУ. Про один з інцидентів вирішила розповісти і журналістка Анна Бабінець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

МАУ
МАУ

Дівчина розповідає, що їй не вистачило місця на борту літака, де у неї був куплений квиток.

"МАУ - це невід'ємна частина мого життя, як автодор або водоканал. Оскільки я часто літаю, послугами МАУ користуватися не можна. Просто знаю, що з ними і на секунду розслабитися не можна. Це сервіс лоукосту за цінами преміум-перевізника. І ось, в моїх тривалих і недовірливих відносинах з МАУ сталося нове. Мені не вистачило місця на рейс, квитки на який були куплені заздалегідь. МАУ продали на рейс Київ-Єреван на три квитка більше, ніж місць у літаку. Разом з двома іншими пасажирами я чекала, раптом хтось не прийде. Але всі прийшли. І рейс, на який я навіть зачекінилася, полетів без мене." - повідомляє дівчина.

літак МАУ
літак МАУ

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона каже, що була настільки розчарована, що у неї не залишалося сил на те, щоб сваритися. Потім їй запропонували інший рейс, який був вкрай незручним, так як йшов з пересадками.

"У цей час менеджер МАУ пробувала взяти мені квитки на вечірній рейс, а потім сказала: "Ой, там на шість пасажирів перебір". Тобто, людина купує квиток за 300 доларів і може не полетіти просто тому, що МАУ продали більше місць, ніж вміщує літак. І це сталося двічі протягом одного дня.
Мені запропонували незручний рейс з пересадкою та прибуттям до Єревану в 2.50 ночі. Я спокійно погоджувалась на все, тому що на наступний ранок мені треба було розповідати вірменським журналістами про наші розслідування".

Співробітниця МАУ була вражена спокійною реакцією клієнтки і тому,все ж, підібрала квиток на більш зручний рейс, хоча там і був перебір в 6 пасажирів.

Ukraine International Airlines UIA - Міжнародні Авіалінії України МАУ - це невід'ємна частина мого життя, як автодор чи...

Geplaatst door Anna Babinets op Maandag 1 juli 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"На стоячі місця квитки продають?", "А ще, наприклад, вони вже рік морозяться і не повертають кошти, коли їх літак спізнюється і ти автоматично не встигаєш пересісти на інший їх літак, що рахуючи це, як вашу неявку на рейс", "Овербукінг - це політика переважної більшості авіакомпаній світу.", "Вони продавали квитки на рейси, яких точно не буде. І народ сидів в аеропортах і чекав наступного рейсу.", "Чудові відчуття після прочитання такого поста за пару днів до вильоту з МАУ".

Нагадаємо, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Як повідомляв Знай.ua, "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси на сезон відпусток.

Також Знай.ua писав, що в аеропорту "Бориспіль" паніка, десятки пасажирів YanAir не можуть вилетіти.