На Донбасі терористи почали поширювати в мережі нове відео. За їхніми словами, на ролику відображений "розгром" бліндажа Збройних сил України.

Ролик із потужним ударом опублікував у своєму Twitter блогер Necro Mancer. (Щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Де саме і коли стався "розгром" не уточнюється.

"Заявляють ПТУР по бліндажу ЗСУ, дата і місце зйомки невідомо", – сказано в поясненні. Кадри супроводжуються піснею "І Ленін такий молодий!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто підкреслити, що подібного роду відео від терористів часто виявляються звичайним фейком.

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли гарячі новини. Так, стало відомо, що військові 137-го окремого батальйону морської піхоти в зоні Операції об'єднаних сил змогли ліквідувати командира ворожої розвідгрупи Євгенія Новікова (позивний "Скіф").

Як повідомляв Знай.uа у нового голови Донецької ОДА знайшовся брат бойовик, Зеленський відповів жорстко: "Не діліть людей".

Знай.uа писав, Мураєв в черговий раз фактично "настукав" у СБУ на колишніх соратників.