Найближчим часом у Запорізькій і Дніпропетровській областях з'являться нові електрички. Європейський інвестиційний банк готовий виділити кошти на оновлення приміських поїздів.

Про це повідомив представник Європейського інвестиційного банку Пірс Вікер.

"Ми готові інвестувати кошти банку в поліпшення приміського сполучення. Але для того, щоб інвестиції мали стабільний характер, повинні бути технічні зміни". Пірс Вікер

Зазначимо, що щорічно близько 7,5 мільйона пасажирів в Запорізькій області користуються приміськими пасажирськими поїздами. При цьому, середній вік пасажирських електропоїздів - близько 30 років.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Європейці вважають, що в Україні занадто багато зупинок і електрички їдуть зі швидкістю, яка в два рази менше, ніж в Європі. Абсолютно не відповідають вимогам і перони.

Якщо домовитись із Європейським інвестиційним банком вдасться, то на початковому етапі буде закуплено 8 нових електропоїздів. Європейці готові інвестувати на ці цілі 110 млн євро.

Нагадаємо, МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзализныця" запустила додаткові рейси на сезон відпусток.

Також Знай.uа писав, що в аеропорту "Бориспіль" паніка, десятки пасажирів YanAir не можуть вилетіти.