У Кривому Розі на Дніпропетровщині 2 липня пройшла потужна злива і буревій, які перетворили місто в руїни. Навіть через 4 доби після бурі жителі міста не можуть оговтатися від шоку. Дощ з вітром і градом пошкодив багато конструкції, зніс дерева і знеструмив цілі райони.

Свідками другого пришестя Титаніка стали працівники та покупці супермаркету Сільпо, який знаходиться в Металургійному районі Кривого Рогу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про жахливий потоп повідомив житель міста Віталій, який опублікував відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зі стелі магазину вода просто текла на покупців і працівників супермаркету. На відео видно, що вода пробивалася через стелю, лампи та системи вентиляції. При цьому сильний дощ, який пройшов в місті 2 липня, залив комп'ютери і каси, які стояли у залі супермаркету.

"Жахливий ураган залив Сільпо, в результаті обвалилася стеля, всі рятувалися як могли"

Однак, на відео видно, що покупці не особливо поспішають покидати будівлю, багато посміхаються і знімають те, що відбувається на камери не дивлячись на те, що вода текла навіть з ламп.

Ужасный ураган залил Сильпо, в итоге обвалился потолок, все спасались как могли

Geplaatst door Vitalya Mukha op Dinsdag 2 juli 2019

Користувачі мережі моментально почали коментувати відео інциденту:

"Краса", "Напевно треба знеструмити, а то когось підсмажить!", "Всі ржали і знімали на камери, співробітники Сільпо нічого не робили", "Дебіли, струмом може вбити, а вони знімають", "Смішно...ну, бл*ть, дуже смішно, в місті лихо, люди будуть гинути... будуть знімати і реготати", "Ураганчик на славу був. Дерева повиривало, пообривало дроти, майже всі райони без світла, хтось і без води! Навіть інтернет у багатьох пропав. Вулиці затопило місцями до попи. Дахи пошкоджені у багатьох. Вітер був такий, що жах"

"Потрібно було зал знеструмити. Гаразд комп'ютери, але вода по лампам тече, в таких випадках рубильники на розподільному щиті вимикають.", "Продавці , хоч би пакети накинули на монітори і касові апарати. Всі зайнялися зйомками.", "Електрику супер зробили - вода ллється і не замикає", "Техніки безпеки співробітників ніхто не навчав. Всі розбіглися, а монітори працюють, водичка ллє", "Оф*генна будівля, з другого поверху гачить вода на перший через перекриття. Перекриття з гіпсокартону?"

Нагадаємо, що у селі Спас, під Старосамбором, трапилася велика пожежа, вогонь розійшовся на сотні кілометрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва перехожі помітили стовп густого чорного диму, який швидко охопив більшу частину вулиці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі загорівся ангар, вогонь охопив площу близько 1600 кв. м.