У розпалі літо і курортний сезон. Незважаючи на це, в окупований Крим не їдуть російські туристи. Міст стоїть пусткою. Чергове фото безлюдного мосту, по якому у грудні цього року планують запустити залізничні склади, опублікувала в Twitter відомий блогер RoksolanaToday&Крим.

"Це з Криму. Сьогодні. Відпочили і додому, в Лаптеландію", - підписала вона знімок.

Міст, як і взимку, пустує. А окремі проїжджаючі автомобілі особливо не змінюють загальну картину - потоку машин, що поспішають у Крим, як і раніше, не спостерігається.

Немає руху і на адміністративному кордоні з окупованим Кримом. У пункті пропуску "Чонгар" у вихідний день не спостерігалося ніякої черги. Вранці перевірки чекало всього одне авто.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В цю хвилину. Субота, 6 липня. Чонгар. Пробка, як бачите, до Мелітополя", - з сарказмом додала блогер, опублікувавши фото порожньої траси на під'їздах до КПП.

Кримський міст
Кримський міст

На фото видно, що наразі незаконно та небезпечно побудований Росією в анексованому Криму міст став тотальною пусткою.

Можливо, через те, що по ньому остерігаються їхати через ризик обвалу. Можливо, тому що їхати нікому через відсутність потреби відвідувати півострів. Причини не відомі, але фотофакти самі свідчать про ситуацію.

Протяжність мосту – 19 кілометрів. 15 травня 2018 року президент Росії Володимир Путін відкрив споруду, запустивши рух по ньому.

путін
путін

Кримський міст
Кримський міст

Користувачі Twitter з гумором сприйняли фото пустуючої "гордості" Путіна і подякували блогерці за спостережливість.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Кримський міст може обвалитися одразу з декількох причин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, побудований Росією скандальний Кримський міст не відповідає величезній кількості будівельних нормативів та може завалитись.

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 11 січня, стало відомо про масові обшуки окупантами кримських татар у селищі міського типу Роздольне.