У окупованому РФ Севастополі у неділю, 6 січня,під час вечірніх святкових служб з нагоди Різдва Христового співали колядки українською мовою.

Про це повідомляє Крим.Реалії та публікує відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в центрі міста у Покровському соборі провели традиційний різдвяний концерт церковного хору. Хор побажав глядачам світу і відкрив концерт різдвяною українською піснею "Ніч тиха, ніч буде світити".

У програмі було кілька богослужбових пісень, твори зарубіжних авторів, відомий твір Моцарта "Молитва".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неабиякий захват у глядачів викликав легендарний "Щедрик" українського композитора Миколи Леонтовича та колядки. Ветерани хору просили глядачів не соромитися і аплодувати.

Раніше концертом в Покровському соборі відкривали сезон різдвяних концертів.

Окрім того, до Різдва в кожному храмі Севастополя недільні школи готують святкові вистави.

Першим в Покровському соборі виступив зведений хор з співочих та ветеранів.

Глядачам повідомили, що хором керує заслужений діяч мистецтв України Володимир Кім. Раніше керівник хору заявляв, що пишається почесним званням, даними йому Україною.

Нагадаємо, на території Криму окупанти розгорнули 16 пускових ракетних комплексів "Бал" і "Бастіон".

Про це повідомляє "Укринформ".

В окупованому Криму військові РФ провели ракетні вчення.Головна мета - випробування протикорабельного берегового ракетного комплексу "Бал".

Як повідомляв раніше Знай.ua, російські окупанти в анексованому Криму 31 грудня відкрили рух транспорту двома смугами траси "Таврида".

Зазначається, що відкриття дозволили на 70-кілометровій ділянці між Феодосією та Керчю. Це був останній етап запуску 190-кілометрової першої черги автодороги, розповів ТАСС прес-секретар окупаційного кримського будівельного управління компанії "ВАД" Григорій Назаров.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 30 грудня, – день народження Владислава Костишина –одного з українських 24-х моряків, які перебувають у російському полоні.