В ці вихідні в Альпах загинуло 7 туристів.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Загибель лижників пов'язана з сильними снігопадами, також існує високий ризик лавин у Австрії, Німеччині та Італії.

Дві окремі лавини стали причиною смерті двох німецьких лижників в горах Форарльберг в Австрії. Третій лижник помер у районі Понгау, який поблизу Зальцбурга.

В Баварії лижник загинув, коли дерево впало у Бад-Тольц. Лавина вбила молоду жінку в байарських горах Тейзенберг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Два альпіністи загинули в італійських Альпах. Також повідомляється про зниклих без вести.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 7 січня, рятувальники знайшли у Карпатах тіло туриста, який заблукав у ніч перед Різдвом. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Державної прикордонної служби України в Закарпатській області.

Повідомляється, що в 11:50 однією з пошуково-рятувальних груп було виявлено тіло туриста. Зараз рятувальники транспортують загиблого до найближчого населеного пункту.

Ще п'ятьох туристів, які заблукали напередодні, шукають рятувальники. А в районі гори Вухатий Камінь спасатели знайшли двох туристів з української столиці. За інформацією співробітників ДСНС, відпочиваючі втратили орієнтування.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в окупованому Криму розчистили дорогу, яка була блокована в результаті сходження лавини з гори Ай-Петрі.

Снігова лавина заблокувала на трасі і на плато гори понад 100 автомобілів 300 людей. Про постраждалих не повідомляється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на горі Ай-Петрі, яка розташована на території тимчасово окупованого Криму, зійшла лавина. Безліч авто заблоковані на дорозі.

"Знай.uа" писав, що в горах Сочі загинули двоє горнолыжников.

Троє чоловіків каталися на закритій трасі. При цьому вони спровокували сходження лавини. Двоє гірськолижників опинилися під товщею снігу, третій чоловік викликав рятувальників.

Коли туристів дістали з-під снігу, вони були вже мертві. Особи загиблих встановлюються.