У понеділок, 8 липня, в Україні встановиться досить прохолодна, але комфортна погода. Так, майже у всіх областях стовпчики термометра покажуть +20...+25 градусів, лише в східних регіонах, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму буде +25...+30 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в соцмережі Facebook.

"Якщо вам було холоднувато минулого тижня, то це вам здавалося. Тому що наступного тижня в більшості областей України дійсно буде холоднувато. Як на липень", - написала Діденко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найпрохолодніше буде на Волині, Тернопільщині та Львівщині. Там температура повітря складе +20...+22 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Найспекотніше буде на Луганщині і в Запоріжжі – + 27...+29 градусів. Вітер буде північно-західним, 5-10 м/сек.

"В Києві понеділок буде свіженьким, +21...+23 градуси, хмари будуть чергуватися з сонцем, в окремих районах може щось покапати", - заявила синоптик.

Якщо вам було холоднувато минулого тижня, то це вам здавалося. Бо наступного тижня у більшості областей України справді...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 7 juli 2019

Нагадаємо, на Дніпропетровщину обрушилася негода, через що постраждали будинки і попадали дерева.

Як повідомляв портал Знай.uа, Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.