У неділю, 7 липня, Київ сколихнула прикра автопригода. На Набережному шосе, не доїжджаючи до моста Метро трапилася аварія за участю автомобілів Honda Accord і Mitsubishi Lancer служби таксі "Феміда".

Під час зіткнення у таксі знаходилось троє осіб: сімейна пара з дворічною дитиною. Кермувальник Honda перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про прикру автопригоду повідомляє Інформатор.

ДТП сталася вночі о 0:40. За словами водія Mitsubishi, він з трьома пасажирами рухався по Набережному шосе у другій смузі руху в напрямку мосту Метро. Чоловік за кермом Honda їхав у крайній лівій смузі позаду таксі. Водій Acord не впорався з керуванням і влетів у задню частину Lancer. Удар був такої сили, що Mitsubishi закрутило на дорозі, і машина зупинилася поперек проїжджої частини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після ДТП водій Honda вів себе неадекватно, спочатку він говорив, що не був за кермом, потім повідомив, що машиною управляла дівчина. Прибулі на місце події поліцейські перевірили чоловіка на "Драггері". Прилад показав 2,11 проміле алкоголю в крові. Зрештою горе-водій Honda заснув у машині патрульних поліцейських.

Внаслідок ДТП серйозні травми різного ступеня тяжкості отримала жінка-пасажир таксі. Зокрема, закрита черепно-мозкова травма та забій спини. Її чоловікові медичну допомогу надали на місці. На щастя, в результаті аварії не постраждала 2-річна дитина.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Від зіткнення у Mitsubishi Lancer серйозно пошкоджений практично весь кузов. Honda Accord залишилась без переднього бампера, також у машини вивернуло переднє ліве колесо.

Нагадаємо, у Польщі розбився автобус з українцями: перші подробиці та фото ДТП.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька Анатолія Гриценка потрапила у моторошну ДТП. Mercedes врізався в автобус, який перевозив школярів, удар прийшовся у бік, де сиділа Анна Гриценко.

Також портал Знай.ua писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.