В суперфіналі проекту "Голос. Діти-5" ("1+1") 7 липня за звання найкращого вокаліста змагалися 6 учасників. Серед них 12-річний Олександр Зазарашвили (с. Руїсі, Грузія) і 14-річна Карина Столаба (Івано-Франківськ) з команди гурту "Время и Стекло"; 11-річна Варвара Кошова (Київ) і 12-річний Микита Ачкасов (Київ) з команди Джамали; 13-річний Ярослав Карпук (Стара Вижівка, Волинська область) і 7-річна Вероніка Морська (Біла Церква) з команди Дзідзьо.

По результатах ефіру до трійки лідерів потрапили Варвара Кошова, Олександр Зазарашвили і Ярослав Карпук.

Переможця обирали телеглядачі за допомогою голосування (дзвінки та SMS). Кращим у п'ятому сезоні дитячого вокального шоу став Олександр Зазарашвили - хлопець з феноменальним голосом, душа грузинського народу, як про нього відгукувалися на проекті.

Він отримав почесне звання голосистого вокаліста і поїздку в паризький "Діснейленд".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олександр у свої дванадцять чітко визначився з метою. Хлопець хоче співати в оперному театрі La Scala. Хлопець мешкає в невеликому грузинському селищі в багатодітній родині. Батьки Олександра виховують двох рідних, а також чотирьох прийомних дітей, батько і мати яких загинули в автокатастрофі. Дітей хотіли віддати в інтернат, але Олександр умовив батьків взяти їх під опіку.

"Перемога на цьому проекті – це перший крок до того, щоб стати відомим співаком та допомагати дітям, які залишилися без батьків. Це велике благословення, яке точно дається згори", - зізнавався хлопець напередодні.

Нагадаємо, що останній відбірковий день на "Голос. Діти-5" телеглядачі побачать цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Раніше йшлося, що зірка мультфільму "Маша і Ведмідь" виросла, і ось як вона виглядає зараз: неймовірне перевтілення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що донька Кошового із "Квартал 95" довела тата до сліз: неймовірний голос вразить кожного.

Також портал "Знай.ua" писав, що школяр витяг малечу за крок від прірви, ризикуючи собою. Такий юний, а такий хоробрий.