Прогноз погоди в Україні - 11 липня в країні холодно, можливі дощі. Погода в Києві - опади, температура до +22. Тепло в України повернеться до 20−22 липня.

Погода в Україні як і раніше не тепла. Холодна повітряна маса продовжує домінувати в країні. Про на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Температура в нічний час вночі + 8… +14 градусів, в Карпати — 5−7 градусів тепла, вдень в більшості областей +18… +24 градуси, на заході +15… + 17 градусів

Дощі пройдуть майже по всій території країни, лише центральної частини і на півдні будуть рідкісні сонячні прояснення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"В Києві 11-го липня очікується погода свіжа, буде волого періодично дощ, вночі +10… +12 градусів, вдень +20… +22 градуси. Розуміючи, що всіх цікавить літній потепління, ризикну і скажу, що, по попередніми прогнозами, надія на повернення шорт і голих плечей з'явиться 20−22 липня" розповіла Діденко.

За словами синоптика, в наступні вихідні очікується підвищення температури повітря до +26… +29, в південній частині до +28… + 32 градусів.

Нагадаємо, на Дніпропетровщину обрушилася негода, через що постраждали будинки і попадали дерева.

Як повідомляв портал Знай.uа, Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.