В місті Скадовську, що на Херсонщині, сталася страшна трагедія - жінку та двох її дітей знайшли мертвими в орендованій квартирі. З'явилися перші результати експертизи тіл, які розкрили цікаві деталі трагедії.

Про це повідомляє POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялося, що жінку з поліетиленовим пакетом на голові, який був щільно обмотаний скотчем, знайшов її колишній чоловік. Тіла дітей були у сусідній кімнаті без видимих тілесних ушкоджень. Розтин, який провели експерти обласного бюро судово-медичної експертизи, підтвердив, що у членів сім’ї не було ніяких травм або поранень, які могли бути смертельними.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У обох дітей – хлопчиків семи й дев’яти років – виявили садна в області носо-губних складок. Вони відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, і прямого відношення до смерті не мають. Правда, такі садна можуть утворитися, якщо дітям щось примусово вводили в дихальну систему через інгалятор.

Судмедексперти не виключають, що 34-річна Ольга Буніна та двоє її дітей могли були отруєні. Токсикологічне дослідження на предмет наявності в їх організмах отрути й визначення її виду може зайняти від двох-трьох тижнів до місяця.

При цьому, поліція не виявила у квартирі, де сталася трагедія, ніяких ємностей з-під хімічних речовин або ліків, які можуть використовуватися при самогубстві. Якщо версія про отруєння підтвердиться, то у слідства з’являться всі підстави розглядати справу як умисне вбивство сім’ї.

Нагадаємо, що у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину і її батька: калюжі крові по всьому офісу. Лікарі борються за життя 15-річної дівчинки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Херсонщині по-звірячому вбили усю сім'ю: жінка та малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.