Правоохоронці вияснили, що за добу до самогубства молодий чоловік залишив свої речі в одному з хостелів столиці.

22 червня 2019 року в селі Кременище Київської області на новобудові знайдено труп невідомого молодика. Хлопець звів рахунки із життям шляхом повішання. На місці події працювала оперативно-слідча група Києво-Святошинського відділення поліції, а також судмедексперт.

День запобігання самогубствам
День запобігання самогубствам

Під час проведення оперативних заходів було встановлено особу загиблого. Ним виявився 20-річний мешканець Вінницької області, військовослужбовець строкової служби, який проходив службу у Львові.

Самогубство у Львові
Самогубство у Львові

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Поліцейським вдалось встановити, що за добу до самогубства молодий чоловік залишив свої речі в одному з хостелів столиці. Які обставини стали причиною самогубства і чому він приїхав в село Кременище, поки невідомо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сторінках соціальних мереж з'явилася інформація від родичів потерпілого, що поліція проводить розслідування за фактом його смерті.

Нагадаємо, що народний артист України викинувся з вікна у Києві: сказав два слова на прощання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Києві стався жахливий випадок. З вікна 9-го поверху випала 4-річна дівчинка. Стало відомо, що, на жаль, від отриманих травм 4-річна дитина загинула на місці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19.