Українська блогер показала фотографії реальної туристичної ситуації в Криму. Та реальність виявилася не такою, як розповідають російські пропагандистські ЗМІ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

телеканалам країни-агресора розповідають про те, що на півострові від напливу відвідувачів кроку ніде ступити. Однак місцеві жителі стверджують, що це не відповідає дійсності. І тепер докази з'явилися в мережі.

На сторінці блогерки "Roksolana Today&Крим" в Twitter показані фотографії пляжів різних місць Криму. Дівчина живе на окупованій території та на власні очі бачить всю ситуацію на півострові.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У своєму мікроблозі вона опублікувала кілька фото пустельних пляжів в розпал курортного сезону. Блогер виклала в своєму мікроблозі кілька фотографій, на яких зображені пустельні піщані пляжі з парасольками і жезлонгамі, які абсолютно безлюдні.

"Північний Беляус... або полюс?", "Яке там липня на дворі?", - пише блогер під фото.

Фолловери дівчата відреагували на пости про безлюдних пляжах Криму жартами, мовляв, "голубів більше, ніж туристів", "Ще не сезон" і тому подібне.

Нагадаємо, відпочиваючі жорстко рознесли туристичні фантазії Аксьонова в Криму.

Як повідомляв Знай. ua, туристів на Азовському морі ледь не забрало в "віджатий" Путіним Крим.

Також Знай. ua писав, що з анексованого Криму біжать останні туристи.