Стало відомо, що у вівторок, 16 липня, у селі Сеньківка Київської області стався потужний вибух у житловому приватному будинку. В результаті надзвичайної події загинула одна людина.

За попередньою інформацією, причиною вибуху могла стати не вимкнена газова плита. Крім того, житловий будинок, в якому стався вибух, повністю зруйнований. Про це повідомили в прес-службі ДержНС у Київській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"16 липня о 14:50 у селі Сеньківка у приватному будинку стався вибух газоповітряної суміші, внаслідок чого загинула одна людина. Будинок зруйнований", – розповіли працівники рятувальної служби.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що в ліквідації наслідків НП було задіяно 9 фахівців ДержНС і кілька машин спецтехніки.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 липня, правоохоронцям повідомили про замінування трьох вузів у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15 липня в поліцію надійшло анонімне повідомлення про замінування санаторію і двох готелів у Трускавці та Львівській області.

Також портал Знай.uа писав, що в ніч на 16 липня в Києві на станції метро "Чернігівська" пройшли планові навчання з ліквідації пожежі в підземці.