Зустріч Президента України з активістами ГО "АвтоЄвроСила" підштовхнула євробляхерів до організації чергової акції. Результат спілкування став потужним позитивним сигналом для учасників ГО – Володимир Зеленський повідомив, що відповідне питання вже внесено до порядку денного як невідкладне. З якої саме причини готується черговий мітинг, дізнавалися Знай.ua.

"Якщо ми зараз не зберемося, у нас не буде іншого шансу"

Скасування величезних штрафів у 170 000 гривень за нерозмитнені "євро номери", які мають вступити в силу вже з 22 серпня, та доступні ціни на розмитнення автомобілів є головними вимогами активістів АвтоЄвроСили.

Тож саме заява Володимира Зеленського спровокувала черговий потужний "ривок" з боку євробляхерів – завтра вони зберуться під стінами Верховної Ради, аби підтримати пропозицію Президента.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Всі чекали нового Президента, якихось змін та того, що має відбутися ініціатива від Президента, яку ми могли б разом підхопити та допомогти йому змінювати країну. От зараз як раз цей шанс. Зараз ми маємо 3 документи, які вже направлені до Андрія Парубія – в порядку денному проекти Законів України, які мають сьогодні розцінюватися як невідкладні. Один з них – внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відтермінування застосування штрафних санкцій та порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України", – зазначає керівник ГО "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

У відеозверненні Олег Ярошевич наголосив, що сьогодні Президент дав можливість доступного Закону. За це боролися активісти з різних міст України: Львова, Одеси, Запоріжжя, Житомиру, Вінниці та інших.

"Зараз потрібно зателефонувати і запросити на засідання місцевих народних депутатів. Але і нам потрібно зібратися і їхати до Києва – якщо ми зараз не зберемося, у нас не буде іншого шансу. Ми сьогодні подаємо заявку на проведення акції завтра під Верховною Радою. У нас є АвтоЄвроСила в кожному місті. Я знаю, що на те, аби дістатися з різних областей, потрібні гроші – та якщо скинутися, заправитися і їхати по 4 людини в одній машині, буде толк", – відзначає керівник ГО "АвтоЄвроСила" .

Початок акції заплановано на 8.00 ранку. Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

РЕПОСТ Діло кожного !!!!відповідальність теж кожного !!!

Geplaatst door Авто Евро Сила op Woensdag 17 juli 2019