Дуже часто українці стикаються з хамством продавців супермаркетах і магазинах. Хтось просто мовчить, хтось вступає в словесні перепалки. Варто відзначити, що і продавці не пасуть задніх і бравурно відповідають на всі випади у свій бік. Але, випадок, який стався з однією з продавчинь, шокував всю Україну.

супермаркет
супермаркет

Продавчиня буквально налетіла на матерів та їх дітей. При чому, зробила це у досить образливій і агресивній формі на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Дівчина на ім'я Анна обурилася дітьми, які приходять до неї купувати продукти і погано вимовляють слова. Саме про це і був її пост.

"Для тих "мамаш", діти яких розмовляють так, що зрозуміти важко, а здогадатися -це лотерея! Відправляючи в магазин дитину просто напишіть йому записку, цим Ви позбавите продавця головоломки і не потрібно буде скандалити. Продавець - не логопед, здатності спілкування у Вашій родині - це в Вашій родині! Шанобливо ставитеся до того, що за цілий день доводиться вислуховувати і витримувати продавцю, люди різні бувають,і фраза "покупець завжди правий"- не вносить в роботу продавця ще й обов'язок розглядати логопедичні здібності Вашої дитини! Почувши самого себе, почуєш іншого, а написати записку не так вже і важко, зате нерви цілі,і ніхто не ображений" - поділилася Ганна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В коментарях вибухнула велика дискусія:

"А до вас що, юрбами бігають діти, що погано розмовляють? Так, і до речі, це ваша робота - відпускати всіх без розбору", "Треба змінювати роботу, нерви пустують", "Яка нормальна мати відпустить дитину одну в магазин? А потім і дітки чомусь пропадають. Не продавайте. Навчайте їх, нехай ходять самі!" "Клієнт завжди правий... от і все. Не справляєтеся - шукайте іншу роботу і мудрувати не доведеться", "А ви коли пишете "мамаши" шанобливо? З себе почніть", " А якщо до вас заявитися пан Парубій? Теж записку треба? Невже мами посилають в магазин настільки маленьких дітей,що вони всі слова не вимовляють. Напевно дефект мови.", "Вам потрібно працювати подалі від суспільства"

Нагадуємо, що минулого тижня стався конфлікт між охоронцями одного з супермаркетів Харкова і покупцем.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу.