У день парламентських виборів 21 липня уся країна із завмиранням серця стежила за перебігом подій на дільницях.

За добу інформаційний портал Знай.ua встановив беззаперечний рекорд - нас прочитало більше мільйона осіб, як в Україні, так і за її межами.

Це при тому, що портал - один із наймолодших в нашій державі, всього за якихось три роки вдалося те, що не під силу іншим виданням. І ми цим неймовірно пишаємося.

Від імені усієї творчої та активної команди ресурсу, ми дякуємо Вам за довіру. Журналісти щодня опрацьовують величезний обсяг актуальної інформації, вдосконалюються та стараються для кожного з вас, аби бути тільки краще для свої читачів у різних сферах життя - політика, економіка, соціальні проблеми суспільства, будни зірок естради та технічні новинки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За роки нашої спільної і дуже цікавої дружби такій взаємодії позаздрив би сам Ілон Маск.

На наших сторінках у соціальних мережах, котрі до слова займають перше місце у трійці лідерів за рівнем популярності серед інтернет-користувачів, ви можете знайти чимало цікаво для себе:

  • інформаційні дайджести найголовніших подій доби - спеціально для тих, у кого бракує часу
  • можете брати участь в опитуваннях стосовно прийнятих законів, образів народних улюбленців, а також скандальних ситуацій, котрі потребують точки зору читача
  • розгорнуті ексклюзивні матеріали про життя народних обранців, їхнє майно (задеклароване та "забуте"), екологічні проблеми, про котрі звикли мовчати "люди згори" та багато корисних речей за вашими особстими інтересами.

Якщо ви ще не встигли підписатися на нас у соціальних мережах, будь ласка перейдіть за посиланнями:

Найпопулярніша в Україні сторінка Facebook

Telegram

Instagram

Twitter

Також, за нами зручно стежити у Viber

Або ж встановити додаток на своєму смартфоні.

Дякуємо, що залишаєтесь з нами!