Ідею міністра Інфраструктри Володимира Омеляна - будувати в Україні платні дороги і мости висміяли в шоу 95 Кварталу "Чисто News".

"В Україні вже давно існують платні дороги, на яких можна розплатитися і пробитим колесом, і погнутим диском і відірваним глушником. А тепер, крім цього, будуть брати ще і гроші", - уїдливо зауважив ведучий Валерій Жидков.

Ведучий Євген Кошовий продовжив тролити міністра Володимира Омеляна новинами про стан українських доріг і розповів, як мешканці кількох багатоповерхових будинків Миколаєва на радощах влаштували бенкет з шампанським для бригади, яка у їхньому дворі відремонтували дорожнє покриття.

Квартал 95
Квартал 95

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У зв’язку з обмеженим фінансуванням біля 90 % автомобільних доріг України не ремонтували понад 30 років. Відтак наші дороги не відповідають сучасним вимогам як за міцністю, так і за рівністю.

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" підняв українцям настрій просто на дільниці: "Я в тренді".

Як повідомляв Знай.ua, Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні.

Також Знай.ua писав, що Олена Кравець показала 95 квартал без Зеленського.