В такому шаленому ритмі життя будь-яка людина в більшій або меншій мірі користується послугами таксі і, закономірно, що сплачуючи чималі гроші, рассчитыает і на соответствеющее обслуговування. Однак, не завжди все так райдужно, як на те розраховують українці. Адже після поїздки в таксі у вас може пропасти телефон, який не захоче шукати поліція.

Uber
Uber

Такою історією поділилася мешканка Киева на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчора рано вранці забула в таксі телефон. Зрозуміла це, вийшовши з машини, але бігти за нею вже було марно, як і кричати, махати руками. Прибігла додому, зайшла на пошту, щоб подивитися квитанцію Über, але в квитанції номер водія не вказується. Там можна знайти фото водія, його рейтинг, але не номер телефону. Підтримка Über дерьмовая!" - ділиться дівчина.

Далі вона повідомляє, що за добу її ніхто не зміг пов'язати з таксистом. В квитанції про оплату вона змогла знайти номер юридичної особи, від якої надійшла квитанція, ось такими манівцями, вона витягнула номер таксиста. Однак, і тут її чекало разочаровние, так як водій запевнив, що ніякого телефону не було і немає. Після того девуша продовжила пошуки і змогла випросити номер пасажирів, яких він віз в Бориспіль, але результату цього не принесло і дівчина помчала в поліцію. Як з'ясувалося, за новою дозою нервування і розчарування.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

поліція
поліція

"Мені сказали, що заяву зможуть розглянути тільки в неділю, бо вибори. Хоча, по відділенню походжають натовпи поліцейських - ходять на курилочку, околочуються під будівлею. Я повернулася додому, телефон хтось включив, я побачила його біля Кардач. Миттєво подзвонила в поліцію, сказала, що знаю, де мій телефон зараз, але мені відповіли, що все, нікого немає, навіть тієї людини, що мою заяву приймала"

Дівчина стверджує, що її просто вбила бездіяльність поліції і небажання співробітників хоч у чомусь допомагати.
"Знаєте, реформа полягає не тільки в тому, щоб людей переодягнути в нову одежинку."

Також, вона закликала мера Києва Кличка до закриття радіоринку на Кардачах.

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:
"Нова одяг, купа інфи, тренінгів і т. д. - але по суті воно таке ж гниле", "Ти що, начальник відділу, щоб тобі телефон шукати?", "За темою телефону - співчуваю, копи, звичайно, барани, дільничний по гарячих слідах на кардачах шарить як знайти, 100%."

Нагадаємо, нехай весь світ зачекає: неадекватну пару пристрасть захопила прямо посеред Києва, відео.

Як повідомляв Знай.uа колапс у київському метро розбудив апетити бариг з Uber: деруть півзарплати, люди в ауті.

Також, Знай.uа писав, у Києві зупинилося метро, сотні людей у заручниках у підземки: що відбувається.