У малого бізнесу чималий перелік справ. Щойно подолавши всі бюрократичні перепони й відкривши власну справу, фізична особа-підприємець має новий клопіт. А саме відвідати банк для реєстрації рахунку, попередньо розібравшись у процедурах. Далі щоденна рутина: перекази коштів партнерам, сплата рахунків та податків. Знайти час на все це нині – справжній виклик. Особливо для власника вуличної кав’ярні, де кожен день – спекотний. Або для засновниці шоу-руму, куди можуть завітати одразу й клієнтки із замовленнями, й підрядники з матеріалами.

В ОТП Банку потурбувалися про підприємців, а надто про стартапи без досвіду фінансових операцій: запровадили онлайн банк для підприємців EVOLUTE by OTP. Відтепер до 85% потреб ФОПів перекриває мобільний додаток для ведення бізнесу. До того ж, повністю онлайн, починаючи з відкриття рахунку: без бюрократії, без простоювання в чергах у відділеннях банків та в заторах на шляху до них.

Відкриття рахунку

Відбувається у кілька простих кроків. Перший – завантажити мобільний додаток на сайті та встановити на смартфон. Другий – необтяжлива реєстрація, для якої достатньо заповнити кілька рядків інформації додати фото документів підприємця, після чого вже маєте номер рахунку. Третій крок – отримати документи та картку від агента EVOLUTE у вказаний вами час в обраному місці.

Можливості

Функціонал мобільного додатку для підприємців також прозорий. Переказ коштів між власними рахунками здійснюється простим «перетягуванням» у мобільному додатку. Фотокаса дає змогу завести платіж, прикріпивши фотографію реквізитів рахунку через мобільний додаток EVOLUTE by OTP і натиснувши «ок» після обробки запиту. Лише у кілька кліків можна переглянути залишок на рахунку, статус платежів, завантажити виписки, сплатити податки. Легко керувати картками: активувати чи блокувати, змінювати ліміти. Встановивши pos-термінал у місці продажу, будете отримувати оплати на свій онлайн-рахунок. Поповнювати картку можна за допомогою терміналів партнерів, переказів з інших рахунків або через банкомати ОТП Банку – безкоштовно. Увійти у мобільний додаток для ведення бізнесу зможете за відбитком пальця. Всі консультації з працівниками EVOLUTE by OTP легко отримати онлайн - у мессенджерах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ціна питання

Мобільний банкінг EVOLUTE by OTP фінансово необтяжливий. Тарифи на відкриття рахунку та випуск карти – нульові. Так само й обслуговування впродовж перших 6 місяців. Далі – 50 грн на місяць. Будь-який переказ коштів у мобільному додатку або за фотографією рахунку обійдеться у 2 грн. Зняття готівкою перших 5 000 грн щомісяця безкоштовне, надалі – 0,75%, у будь-якому банкоматі.

Найближче майбутнє

Мобільний додаток для ведення бізнесу EVOLUTE by OTP невдовзі порадує своїх клієнтів новими можливостями. Серед них – самоінкасація: поповнення та прийом платежів через термінали партнерів без комісій. Послуга інвойсингу дозволить виставляти рахунки клієнтам. Оновлений інтерфейс додатку зробить його користування ще більш приємним та зручним. Розробники працюють над спрощенням сплати податків. Планується запровадити проведення валютних операцій. Клієнти зможуть відкривати депозити.

Отримати зручне онлайн-обслуговування через мобільний банкінг EVOLUTE by OTP можна завантаживши його на сайті послуги – версії для Android та iOS.