Відомий український гуморист, член політичної партії "Голос" Сергій Притула часто у мережах викликає критику і бореться із хейтерами. Однак трапляються і надто милі речі у житті шоумена. Так у останньому пості на сторінці в Іnstagram Притула привітав свою крихітку донечку із днем народження і замилував кописувачів ніжним фото із 2-річним янголятком.

"З Днем Народження, найжиттєрадісніша дівчинко на планеті! 2 рочки, вже геть доросла ;))))!!!", - написав Притула.

Сергій Притула, гуморист, член партії "Голос" Вакарчука
Сергій Притула, гуморист, член партії "Голос" Вакарчука

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазвичай пости Притули часто приправлені хорошим гумором. Однак в цей раз Притула вирішив показати миле фото, а в підписі до нього зворушливо привітав свою донечку з Днем народження. Українці вибухнули сотнями коментарів і вітань на адресу дівчинки.

"Вітаємо красунечку🎉 здоров‘ячка міцного і щасливої долі", "Вся в маму, красуня 💛💛🙏", "Красунечка ваша😇така доросла,хай росте на втіху батькам,всього найкращого🌹🎂🌷🎂🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉", "Вітаю Вас з іменинничкою❤️. Здоров`я і щастя всій вашій родині❤️", "Вітаю принцеску)) 🔥😍", - коментують українці.

Нагадаємо, Притула видав реального спонсора партії "Голос".

Як повідомляв Знай.ua, партія "Голос" обрала нового лідера.

Також Знай.ua писав, що Притула різко осадив любителів Путіна.