Українці дуже часто стикаються з проблемами громадському транспорті. Поряд з хамовитих водіями, кишеньковими злодіями і поганим сервісом тепер стало і жахливий стан одиниць транспорту. Непоодинокими стали випадки виходу з ладу маршртуок, тролейбусів, що тягне за собою, як мінімум, незручності для пасажирів. Подібний випадок стався і з тролейбусом у Харкові. Однак, тільки недобствами це не завершилося, адже українцям довелося штовхати зламався "Рогатого" своїми руками.

тролейбус
тролейбус

Про цей інцидент повідомляється в одній з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Facebook. Відомо, що харків'яни "направляли на шлях" траллейбус під номером 35.

На відео показано, що за допомогою декількох чоловіків тролейбус з бортовим номером 332 просувається в напрямку перехрестя. Інцидент стався ввечері 26 липня.

"Щось ми знову заплуталися. Хто кому за проїзд платить?- йдеться в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шото мы опять запутались... кто кому за проезд платит? 🤔

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 26 juli 2019

В коментарях почалася справжня перепалка. Жителі міста були вкрай обурені побаченим. Зокрема, писали про бездіяльність місцевої влади. Крім того, жителі Харкова відзначили, що перевізник повинен був би подбати про технічний стан тролейбуса, щоб такі випадки не повторювалися.

Були і ті, хто спробував посміятися над такою ситуацією:

"Тю, головне квіточки, лавочки, а до парку можна і підштовхнути. Чого вже там витрачатись на нові тролейбуси?? А ще мавпочки будуть перед зоопарком", Це флешмоб такий?", "Бурлаки", "З гірки підштовхнули".

Нагадаємо, що на вихідних під Харковом сталась масштабна ДТП, у якій постраждали чотири людини.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16 липня на автодорозі Одеса — Рені в аварію потрапили автомобілі Volkswagen і ВАЗ.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові водій легковика зніс намет “Слуги народу” і врізався в багатоповерхівку.