У Добропіллі Донецької області під час обшуку 28 липня було виявлено та вилучено 150 кг наркотичних речовин. Про це повідомляє прес-центр ОНС в Facebook. У це важко повірити, але знахідку виявили в оселі звичайної жінки.

"Нещодавно в р. Добропілля працівниками РПСПОП "Миколаїв" спільно з співробітниками карного розшуку Добропільського ВП ГУНП в Донецькій області проведено обшук за місцем проживання громадянки "К". Під час обшуку виявлено та вилучено наркотичні речовини, вагою 150 кг", - сказано в повідомленні.

Як видно із знімків, правоохоронці вилучили різноманітні за вмістом і кольором пакетики із розфасованими речовинами невідомого походження. Вміст кожного із них згодом визначить експертиза. Також правоохоронці вилучили гроші і купу шприців і голок до них.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Наркотики

На фото видно, що деякі шприци навіть вже були підготовлені до швидкого вколювання, у них набрали прозору рідину. Інших подробиць поки що не повідомляють.

Нагадаємо, легалайзу тут не місце: копи накрили одну з найбільших плантацій конопель.