Так говориться в повідомленні Державіаслужби. Наказ набрав чинності опівночі суботи, 27 липня.

“Наказом Державної авіаційної служби України від 26 липня 2019 № 961 призупинено з 00 годин 00 хвилин (UTC) 27 липня 2019 дію Сертифіката експлуатанта Товариства з обмеженою “ЄВРОПА ЕЙР” № UK 046”, – повідомляється в прес-службі.

Літак
Літак

Наказ затверджений, грунтуючись на рішення діючої Комісії з питань сертифікації експлуатантів, організацій з техобслуговування та підтримання льотної придатності, конструкторів і виробників авіатехніки, навчальних закладів навчання і випуску льотного складу в Україні, льотного і технічного персоналу.

літак
літак

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Точні причини такого рішення Державіаслужби не повідомляються. Є інформація з відкритих джерел, що літаки “Європа Ейр” базуються в аеропорту Кривого Рогу, компанія здійснювала вантажні перевезення переважно в ОАЕ.

Нагадаємо, раніше бойові літаки США впритул наблизилися до Криму: 32 кілометри до світової катастрофи

Як повідомляв портал "Знай.иа" український літак атакували ракетним ударом, є жертви: перші подробиці

Також Знай.иа" писав, у небі над містом зіткнулися два літаки, багато жертв: перші кадри і подробиці